top of page

Szolgáltatások

Lakberendezés - Belsőépítészet

A lakberendezés (lakberendező) feladata megteremteni egy olyan hangulatos enteriőrt a rendelkezésre álló eszközök és a megrendelő igényeinek figyelembe vételével, hogy az maximálisan kihasználja a helyiség adottságait és funkcionalitását és a legoptimálisabb teljesítményt nyújtsa. 

Az építésszel egyeztetve a lakberendező feladata a belső, térelválasztó falak kialakítása, a különféle terek bútorozása mellett még a szakemberek irányítása és összehangolása is. Tehát a teljes munkafolyamat ellenőrzése és koordinálása. Minden új feladat kihívást jelent, legyen az panel-lakás, családi ház, vagy iroda, konyha, wellness, vendéglátó helyiség, illetve ha túl kicsi vagy túl nagy a lakás, ha több generáció él egy fedél alatt, ha egy-egy helyiségnek több funkciót kell betöltenie, ha nincs elég tároló hely, stb. Mindenre van megfelelő megoldás. 

Kivitelezés lebonyolítása

A kivitelezés teljes lebonyolítása, melyben a megrendeló mentesül az építkezéssel járó idegeskedések alól és a lakberendező egyeztet minden szakág mester emberével. A szolgáltatásnak része a látványtervek, anyaghasználat, színválasztás, bútortervek, világítástervek, kiviteli tervek és a kulcsrakész állapot, hogy Önnek csak élveznie keljen álmai otthonát. A lakás adottságait és a Megrendelő igényeit összevetve, személyre szabott lakberendezési terv készül ahol a hozzá legközelebb álló stílust kiválasztva haladunk előre a vázlatokon, majd színes berendezési alaprajzon, látványterveken, falnézeti rajzokon keresztül a végső megvalósításig.

3D látványtervezés

A 3D látványterv lehetővé teszi, hogy Ön a lehető legkönnyebben elképzelhesse milyen lesz új otthona. A legkorszerűbb tervezőprogramok segítségével akár néhány napon belül és akár több változatban is el tudjuk készíteni a fontosabb helyiségek 3D terveit. Ez hasznos eszköz lehet a fürdőszobai burkolatok kiválasztásánál vagy akár egy amerikai konyhás nappali tervezése során is. Nagyon fontos, hogy el tudjuk képzelni, hogy milyen lesz az összhatás, megvalósul-e majd a színek, a választott anyagok és a bútorok harmóniája ezért akár virtuális séta videót is tudunk készíteni, mellyel bejárható a megálmodott lakás vagy helyiség.

Bútor tervek

Az otthon harmóniája nem csupán a színek, formák, és anyagok összehangolt válogatásán, hanem a bútorok egyediségén is múlik. Az egyedi bútorok tervezése is jelentős feladata a lakberendezőnek, hiszen a legtöbb lakás olyan speciális paraméterekkel rendelkezik, ahová nehéz a kereskedelemből beszerezni bútorokat. Arról nem is beszélve, hogy sokan valamilyen egyedi berendezést, valami különlegeset szeretnének. Olyat, ami nem köszön vissza a szomszédban. És ez nem feltétlenül drága megoldás, hiszen egy jól megtervezett bútor és egy jó asztalos, csodákra képes. 

Világítás tervek

Ahhoz, hogy a lakás valóban jól működő és praktikus legyen, mentes az utólagos, külső vezetésű, műanyag sínekbe „rejtett” vezetékektől és más hasonló kényszermegoldásoktól, akkor ez a téma mégiscsak alapos tervezést és átgondolást igényel. A megfelelő világítás kialakításának első fontos lépése, hogy eldöntsük, mit akarunk megvilágítani és milyen világító testtel. Egyáltalán nem fontos, hogy a lámpatestek szép sorban legyenek elhelyezve, hiszen úgy nem tesznek hozzá semmit a tér különlegességéhez, egyediségéhez.

A világításnak egy részét ne arra használjuk, hogy csak „lássunk”, hanem díszítő világításnak, fénnyel való festésre. Ettől lesz különleges hangulatú a tér. A díszítő világítás célja az, hogy észrevetesse magát és hozzátegyen a szoba hangulatához.  Ha olyan otthont szeretnénk, amely egyszerre kényelmes, világos és hangulatos is, akkor mielőtt a világítási terv megszületne, döntsük el vagy terveztessük meg a lakberendezővel, mi, hova kerül, melyik helyiségben milyen tevékenységeket fogunk majd végezni. 

Fotózás

Megörökítenéd fényképeken az otthonodat, vagy üzletedet? Lakást, vagy ingatlant hirdetsz? Nem mindegy milyen fotókkal illusztrálod. Ingatlan irodák weboldalán jelennek meg a hirdetések? A jó képek jelentősen befolyásolják ingatlanod eladhatóságát. Nem mindegy, hogy milyen képeket használsz. 

Fotós elérhetősége: 

 

Facebook: https://www.facebook.com/peter.justphoto/

Web: http://justphoto.hu/

Please reload

bottom of page